lauantai 26. lokakuuta 2013

Pikkupupu syyskävelyllä

Ulkona sataa ja tuulee. On harmaata ja suunnilleen puolet lehdistä on tippunut puista. Vielä kolme viikkoa sitten syksy oli parhaimmillaan ja vaahteroiden lehdet loistivat monissa eri sävyissä.
 
Pikkupupu vie meidät syyskävelylle siihen ihanaan syksyyn, jossa aurinko paistaa ja värit ovat kirkkaita.
 
Syyskävelyllä asusteet ovat tärkeitä. On hyvä kiinnittää huomiota, että napit ovat sävy sävyyn mekon kanssa. Nämä napit on ostettu Suomalaisesta kirjakaupasta. Siellähän on nykyään myynnissä kaikenlaista askartelutavaraa melko tavalla. Kaikkineen kannattaa olla tarkkana, kivoja ideoita ja jotakin tarpeellista voi tulla vastaan missä vaan.

Ja päähän kukka. Ja siihenkin nappi. Hieman eri sävyä.

Ja kas, sitten mennään. mikä ihana päivä.

Jalat ovat valmiina lähtöön.
 
Näitä vaahteroita on kyllä tosi ihana katsoa. Ehkä istun vielä hetken ja lähden vasta sitten.

Tai jos käyn vielä aata pötköttämään hetkeksi lehtipedille. Melkein voisi vielä ruskettua

Hei nyt alkaa häntä vipattaa sen merkiksi, että mennään mennään.

Tokoinrannassa on kävelyllä muitakin. Ihana sää ja aurinko houkuttavat helsinkiläiset ulos.

Hei minähän voin kiivetä puuhun katsomaan minne ne menevät.

No tietenkin Töölönlahden ympäri. Kantakaupunkilaisen peruslenkki.
 
Tokoinrannassa oli vielä paljon veneitä. Ja veneellä - no ei ehkä näillä ihan pienillä - pääsee sinne, mistä tämän amigurumin ohje on kotoisin.
 
Tämä pupu on tehty virolaisen Lilleliisin ohjeella. Olen aiemmin tehnyt hänen ohjeellaan toisen pupun. Siinä päivityksessä vinkkaan myös Lilleliisin blogiin. Kannattaa tutustua. Hänen ohjeillaan tehtyjä amigurumeja on luvassa tähän blogiin lisää myöhemmin.
 
Tämä pikkupupu on tehty Catania-langasta 3,5 mm koukulla ja sillä on 9mm turvasilmät. Tämä mekon punaisen sävy on nyt jotenkin kovasti mieleeni ja tätä väriä on luvassa blogiin pian lisää. Langoissa on se hauska ja huono puoli, että uusia värejä tulee kausittain lisää ja toisaalta joskus poistuu tosi hyviä ja tarpeellisiakin sävyjä. Kannattaa olla tarkkana.
 
Syksyn sävyt sen sijaan alkavat ulkona olla muisto vaan. Otan pupun vinkistä vaarin ja tänään vaan lepään. Ja levätessähän voi hyvin virkata uusia amigurumeja.

Hyvää loppusyksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti