perjantai 15. marraskuuta 2013

Dino aamuauringossa

Dinosaurus alkukesän auringossa. Värikkäänä ja valmiina lähtemään mukaan leikkeihin. Juuri sopiva blogipäivitys mitä pimeimpään marraskuun alkuun.

Kuvasin dinosauruksen yhtenä aamuna matkalla töihin - pari päivää sen valmistumisen jälkeen. Ja sitten vein sen postiin matkalle kohti uutta pientä ystäväänsä. Toivottavasti dinosaurus löysi kivan kaverin - ja toisinpäin.

Dinosaurus on tehty Dione Designin ohjeella. En ole aiemmin virkannut dinosauruksia. Selän sinisissä osissa riitti hommaa - melkein jo kyllästyin. Onneksi olivat vähän eri kokoisia.

Dinosaurus on tehty Schachenmayrin Catania-langasta 3,5mm koukulla ja sillä on 9mm turvasilmät. Siis tutut ja hyväksi havaitut tarvikkeet. Tässä näkee oivaallisesti, miten hyvin saman lankamerkin eri sävyt sopivat toisiinsa.

Dinosaurus on melko iso amigurumiksi, mutta ei yhtään liian iso kaveriksi. Hyvin halattavan kokoinen ja muotoinen.

Kolmiulotteinen ja seisoo omilla jaloillaan. Jalkojen asettelu on vähän haastavaa ja avuksi kannattaakin ottaa nuppineuloja, että jalat saa hyville paikoille.

Selän suomut omat muutamaa eri kokoa ja ne ommellaan ryhdikkääksi riviksi.

Pää on - kuten amigurumeilla aina - iso. Ja turpa terhakkaana.

Sivulta katsottuna pää on aika hauskan muotoinen.

Ja kylkiä koristavat värikkäät pallot - toisella puolella värit ovat toisin päin.

Joulu alkaa lähestyä ja virkkaajan kädet käyvät vauhdilla. Kuvattuja ja kuvaamattomia amigurumeja odottaa iso määrä blogiin pääsyä. Intoa ja innostusta virkkaamiseen myös teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti