lauantai 23. helmikuuta 2013

Keltainen kissa lumihangella

Keltainen kissa pääsi ulkoilemaan lumihangelle.
Talvi ei ole amigurumikuvaajan aikaa - sisällä on pimeää ja ulkona pilvistä. Pilvinen sää syö värit ja tekee kuvista ylivalottuneina. Kissan kuvista tuli onneksi kohtalaisia.
Kissa on tehty Sayjai Thawornsupacharoen ohjeella. Se on tehty Hjertegarnin Roma-langasta 4mm koukulla ja sillä 12 mm turvasilmät.
Kissan painopiste on jaloissa. Usein amigurumeilla on iso pää ja pieni vartalo. Tällä kissalla on pitkät jalat ja isot jalkaterät. Jalkojen pituus on 16 cm ja jalkaterän pituus 10cm.
Kaikkineen kissan pituus on 35 cm.
Aika rennosti se makailee aidan päällä. Ei palele.
Tosin lumi tarttui ikävästi päälakeen ja selkään ja sisään tultua piti mennä patterin päälle lämmittelemään.

5 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta blogista! Inspiroit tarttumaan koukkuun ja tekemään noita pikku otuksia.:)

  VastaaPoista
 2. Kiva idea tuo painopiste jalkoihin :)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa Marja, että innostuit. Amigurumeihin jää helposti koukkuun. Ja sitten sitä miettiikin koko ajan, mitä tekisinkään seuraavaksi - tai missä järjestyksessä ne seuraavat teen.
  Nim. Joko on aika virkata isompikokoista pääsiäisjuttuja, jonka haluan tänne blogiin, vai tekisinkö aasin vai vai vai vai :)

  VastaaPoista
 4. Oletko tehnyt hevosta tai ponia? Tyttäreni on tilannut minulta sellaisen. " Virkkaa amigurumi! 25 söpöä eläinmaskottia "- kirjasta löysin hepan ohjeen. Pitänee kokeilla sitä.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 5. Tsekkappa Lauran verstas http://lauranverstas.blogspot.fi/
  Siellä on kiva aasi. Ei sen nyt hevonen tai poni ole, mutta erityisen kiva. Samassa kirjassa on myös ponin ohje, jonka voi ostaa myös yksittäisenä

  VastaaPoista