lauantai 16. helmikuuta 2013

Amigurumikurssi kokosi eri-ikäisiä virkkaajia

Opetin tänään, lauantaina 16.2.2013, Hankasalmen kirjastolla amigurumien tekoa yhdelletoista innokkaalle virkkaajalle. Nuorin virkkaaja pinkissä hupparissaan oli 9-vuotias.
Ja vanhimmat ryhmäläiset olivat yli 60-vuotiaita. Sukupolvien kohtaaminen puuvillalankojen lomassa.
Magic ringit tuottivat vähän ongelmia ja moni kaipasi apua tasaisin välein. Mutta tuli valmistakin. Hurraa, ensimmäinen amigurumi on valmis!
Mustavalkoinen pöllö sai pinkin nokan. Parven ensimmäinen pöllö.
Yksi virkkaaja teki työtään ilman etusormen apua. Teipatulla ja liimatulla sormella ei voinut virkata ja tekniikan joutui miettimään kokonaan uudelleen.
Mustavalkoinen sai rinnalleen kaksi seuraavaa kaveria.

Ryhmän pienimmän amigurumista tuli persoonallinen söpöläinen.
Kurssi oli hyvä osoitus siitä, että jokainen oppii tekemään amigurumin. Vaikka ei ensin osaisi edes pitää virkkuukoukkua on noin viiden tunnin päästä valmista. Ei muuta kuin tekemään vaan.
Lisää pöllöistä ja pöllöjen tekemisestä täältä.

6 kommenttia:

 1. Kiitos opelle !:)hienoja pöllöjä tuli!Kaikki pöllöt ihania. Tuo pieni oranssipäinen on minun suosikki. Ainutlaatuinen ja hellyttävä <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Reija! Työpajassa oli oikein mukavaa, ja mukava ei yleensä ole sana, jonka yhdistän käsitöihin. Terkkuja myös Herkko-pöllöltä. :)

  VastaaPoista
 3. R & P kiittävät :) Pöllöparvemme kasvoi vauhdilla: Hugo, Hilma, Hilla, Hipsa ja Helmi -pöllöjen yhteiskuva tulee T:n kautta sähköpostiisi :) Koukuttavaa ja kivaa, kun vauhtiin pääsi :)

  VastaaPoista
 4. Huippua! Amigurumit ovatkin ihan eri juttu kuin jotkut muut käsityöt :)

  VastaaPoista
 5. Onpas mukavan näköistä, itsekkin olisi kiva joskus lähteä mukaan tuollaiselle työpajalle :) Ja lopputulokset ovat hienoja!

  VastaaPoista
 6. Hankasalmella on aktiivinen kirjaston ja nuorisotyön yhteistyö, joka järkkäsi tällaisen kurssin

  VastaaPoista