torstai 23. helmikuuta 2012

Pieniä lintuja ja lupaus kesästä

Helsingissä satoi tänään(kin) räntää. Palaveriin kanssani matkannut ihminen totesi aidosti innoissaan, että on kevät ja että lumi sulaa kohisten. Jotta ripaus tuosta optimisminta eläisi minussakin, päätin laittaa tänne lupauksen kesästä - muutaman kuvan viime kesältä.
Virkkasin ensimmäiset amigurumini heinäkuussa 2011. Ensin syntyi kaksi angry birds -possua (Kaksi, sillä ensinmäinen ei ollut ihan valioyksilö, ja päätin kokeilla tulisiko toisesta parempi. Ne ovat nyt autossani karvanoppina). Seuraava eli järjestyksessään kolmas virkattu eläin oli tämä pingviini.
Ohje on Lan-Anh Bui & Josephine Wan: Amigurumi -kirjasta. Suosittelen kirjaa ensimmäiseksi amigurumikirjaksi. Helppoja, selkeitä ja todella kivannäköisiä ohjeita. Pingviini on tehty Schachenmayr:n Catania-langasta ja sen 10cm korkea. Taustalla äitini kärhöjä.
Pingviinin jälkeen neljäs virkattu eläin oli saman kirjan ohjeella tehty tipu. Myös se on tehty Catania-langasta. Tipu on 12cm korkea, ilman helttaa 10cm. Tipulla on 9mm läpipainosilmät.

1 kommentti:

  1. Mä olen niiiiiin onnellinen, että olen löytänyt blogisi. Päivität usein ja kertaakaan en ole pettymystä tuntenut, päinvastoin rakastan kaikkia pieniä amigurumejasi!

    VastaaPoista