sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Pitkäkorvakoirat huurteisessa maassa

Isänpäivän aattona maa oli huurteessa puoleen päivään saakka. Nämä maksuttomalla ohjeella tehdyt koirat tarkenivat pötkötellä pienestä pakkasesta huolimatta.
Koirat on tehty Schachenmayrin Catania-langasta 3,5mm koukulla. Koirilla on 6mm turvasilmät.
Veikeiden koirien hauska yksityiskohta ovat pitkät ja kapeat korvat, jotka virkataan päähän kiinni kun ollaan sen kerroksen kohdalla. Korvat siis virkataan ensin.
Koirat ovat aika pieniä, 19cm tassuista päälaelle.
Veikeyttä tuo myös se, että suu on vinossa, pään toisella puolella.
Vaikka molemmat koirat on tehty samalla ohjeella, ne ovat aika eri näköisiä. Tähän ruskeaan koiraat keräsin epähuomiossa valkoisen langan reunasta enemmän silmukoita, kuin ohjeessa oli ja niin kuonosti tuli pyöreämpi. Taisi tulla joku muukin moka, sillä pään valkoinen läsi on matalampi. Molemmat mokat olivat hyviä mokia lopputuloksen kannalta.
Suomalaisesta kirjakaupasta on tullut kauppa, jossa ei ole kuin uusia kirjoja, mutta sen sijaan siellä on kaikenlaista muuta. Nämä napa-napit on ostettu sieltä.
Tässä näkyy kuonojen erilaisuus aika hyvin.
Koirat toivottavat kaikille isille hyvää isänpäivää!

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania ! Mutta voi harmi, empä saanut millään ilveellä ilmaista ohjetta auki. Ainoastaa Etsyn kautta maksullisen ohjeen :( Olisi kovasti kiinnostanut juuri tuo pään ohje. Ihan kivan näköistä, kun ovat hieman erilaiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilepa kirjautua sinne. Piti muistaakseni liittyä mutta kyllä se ohje sieltä maksutta tuli

      Poista