maanantai 12. maaliskuuta 2012

Leijona talvilomalla

Mahtava aurinkoinen talvisää houkutti taas pitkästä aikaa kuvaamaan ulkona. Leijona pääsi viettämään talvilomaa ja laskemaan mäkeä. Christel Krukkertin ohjeella (koneeni ei nyt jostain syystä suostu laittamaan linkkejä, lupaan lisätä myöhemmin) tehty leijona on 25cm korkea päälaesta jalkapohjiin mitattuna. Takaraivosta kuononpäähän on 13cm. Leijona on tehty Nordian Maija-langasta 3,5mm koukulla. Leijonan harja ja hännänpää ovat Schoppel Wollen Fransi-langasta. Karvalankaa ei muuten ole kovin kiva virkata. Leijonalla on 9mm turvasilmät.

6 kommenttia:

 1. Oi tämä on kanssa sympaattinen kaveri ja hyvin näyttää näin eksoottinenkin eläin pärjäävän talvisissa maisemissa. Kertakaikkisen ihastuttava. Voi kun itsekin ehtisin taas virkkailemaan, mutta nyt on taas niin kauhiasti kaikkea muita käsitöitä.

  VastaaPoista
 2. Aurinko ja leijona ovat oivat pari:)

  VastaaPoista
 3. Komea jellona ja muutkin amigurumit ovat ihania! Itsekin olen tehnyt pari amigurumia ja se on kyllä kivaa kun saa nopeasti valmiiksi. Aina on vaan muutakin projektia työn alla, niin niitä ei tule sitten aloitetuksi.

  VastaaPoista
 4. Nää on ihania.
  Tämän leijonan ohjeen kyllä haluaisin :)
  Olisikohan mahdollista sitä saada :)
  Terkuin Minna

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Tämän ohjeet voi ostaa tämän linkin takaa: http://www.amigurumiswebshop.nl/index.php?action=article&group_id=9&aid=35&lang=EN
  Olikin näköjään jäänyt pois tuosta päivityksestä

  VastaaPoista